sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Masennusta ilmassa

Liekkö syksy vai mikä, mutta liikunta on jäänyt ja aina vähän väliä iskee ahdistuksen aalto ylitse. Varhain vietetty syysloma ja Islannin reissu ei juuri auttanut. Elämästä tuntuu puuttuvan jotain oleellista. Välillä mietin omaa raitisteluakin, onko siinä mitään järkeä. Lauantaina tosin kokeilin vaihtoehtoa parin kuohari hörpyn verran ja totesin, että siihen ahdistukseen en ole valmis ja vaihdoin takaisin limppariin.

Mikä sitten mättää? Töissä on kivaa. Siis oikeasti. On haasteita ja hommat etenee mukavasti. Kavereita on tai ainakin facebookin luoma illuusio kavereista... ei kun ihan oikeasti on, lauantainakin oli kolme ystävää + yksi juniori kylässä ja kalenterista saa kaivella tapaamisaikoja useammallekin ystävälle. Lisäksi eilen henkisen kehityksen messuilla käydessäni tapasin useammankin ihmisen, joka tuntui olevan ilahtunut tapaamisestamme.

Äitiä on ikävä. On niin paljon asioita, joista haluaisi puhua hänen kanssaan. Niin kuin vaikka tuo reissu ja jotkut ihmissuhde jutut ja kaikkea... Tai siis kaikestahhan en toki äidin kanssa puhuisi, mutta kummiskin...

Eilen kävin henkisen kehityksen tapahtumassa ja siellä kävin selvännäkijällä. Odotin saavani kuulla kohtuullisen normaalia diipadaapaa, mutta juttu olikin jotain ihan muuta. En tosiaan usko, että sellaisia asioita kerrottaisiin kenelle tahansa edes henkisen kehityksen tilaisuudessa, joka on täynnä jos jonkinlaista wannabe -meediota. Jos nyt jotain siitä sanoisi, niin ainakin tuli sellainen olo, että olen työssäni ihan oikealla polulla sekä itse päätyön, että siihen liittyvien oheishommien kanssa. Selvännäkijä näki hyvin sen, että olen joutunut katkomaan ystävyyssuhteita ja että seesteinen vaihe alkaa olla ohi ja uusi muutosvaihe tulee myllertämään elämää ihan kohtsillään... Kiintoisaa. Saisi vaan jostain energiaa ja tarmoa ja jonkun tiedon siitä mitä pitäisi tehdä.

Liekkö henkimaailman vai selvännäkijän (joka ei kyllä ilmeisesti nähnyt asiassa mitään vitsiä) hurttia huumoria, mutta henkioppaani on kuulema nimeltään Oswald-eno :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti