torstai 29. syyskuuta 2011

Saatanan selittelijä

Täytyy vaan taas ihmetellä, että mitä ihmisen päässä liikkuu. Nyt tämä tyyppi, jonka kanssa olen siis käynyt kahdesti treffeillä lähetti pitkän meilin kertoakseen, että oli käynyt exänsä kanssa 1000 kilsan keikkareissun ihan muuten vaan, ollut hänen luonaan yötä, eikä "mitään ollut tapahtunut". No eipä hyllä mitään tapahtunut minun ja ko. miehenkään välillä, joten miksi yleensä asiasta pitää kertoa? Miksi pitää selitellä? Miksi pitäisi selitellä vaikka jotain olisi tapahtunutkin. Minä arvostan sitä, että jotkut asiat voidaan jättää kertomattakin. Tuon asian kertominen osoittaa, että tyyppi on tässä ihan liian vakavissaan.

Minusta uskollisuus on asia, jonka pitäisi tulla puheeksi aikaisintaan siinä vaiheessa, kun on harrastettu seksiä tai muuten jotenkin sovitaan asiasta. Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien ei ole mitään saamarin uskollisuusolettamaa puolin tai toisin. Mulla on myös aika huonoja kokemuksia ihmisistä, jotka liian aikaisin alkaa selitteleen. Yksi niistä oli tämä armas ex aviomies nro 2. Sitä ennen oli yksi tyyppi, joka kun ei päässyt minun luokseni yöksi (syystä, että isäni sattui kuolemaan sinä päivänä ja minun piti rientää äidin luo), meni sitten exänsä luo yökylään eikä tietenkään "mitään tapahtunut". Siinäkohtaa olisi voinut olla ehkä niin huomaavainen, että olisi koko kyläilyn jättänyt kertomatta.

Jotenkin tuollainen ennen aikojaan uskollisuuden vakuuttaminen on minusta luotaantyöntävää. Toisaalta mietityttää sekin, että onko suhde oikeasti lopussa, jos pari kuukautta eron jälkeen lähdetään yhdessä noin pitkälle reissulle. Tai jos suhde onkin lopussa, niin onko sitten ihan valmis uuteen suhteeseen varsinkaan jos sitä pitää selitellä. Jos exä siis on nyt vain yksi naispuoleinen kaveri, niin miksei sitten vaan kerro, että käytiin kaverin kanssa kattoon yksi keikka.

Mutta vähän "positiivisempaakin" sain käsiteltyä erästä pään sisäistä lukkoa muutaman päivän reissulla laavakentille. Päätin ajaa pikku moralistin pääni sisältä hiiteen ja olla stressaamatta asioista. Pitää vain elää omien arvojensa mukaisesti, eikä exän jonnekin takaraivoon iskostamien käsitysten mukaisesti. Toivottavasti ne huuhtoutuivat rikkipitoiseen veteen, kuten minusta juuri nyt tuntuu. Minä haluan entisen minäni takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti