tiistai 20. syyskuuta 2011

Neiti rapu päivää

Tuossa viikonloppuna tilasin huvikseni itselleni astrologisen luonnetulkinnan. Tähtikartallani näkyi yllättävän paljon rapua. Tästä sanottiin mm. että annan itsestäni ihmisille helposti lähestyttävän ja lämminsydämisen mielikuvan ja samalla kiukuttelen siitä etteivät toiset osaa lukea ajatuksiani. Samoin hermostun, jos ystävällisyyttäni aletaan käyttää liika hyväksi.

Nooh, eilisen päivän olen kiehunut lauantain treffien jälkikommenteista. Poika parka, joka oli kysynyt että saisiko jäädä yöksi erehtyi selittelemään. Hän selitti, etteihän yökylä kysymys tarkoittanut seksiin velvoittamista jne. jne... puhetta siitä, että olisi ollut kiva vain olla lähellä. No, miten siihen sanoo (kuulostamatta ihan nartulta) että se seksi ei ole ongelma, vaan se läheisyys ja että seksi olisi kelvannut, mutta yökaveri ei, joten säälin ja päätin, että on ystävällisempää jättää seksikin väliin, kuin harastaa seksiä ja potkaista sitten pihalle. Minä en vain kykene nukkumaan miehen kanssa, ei voi mitään. Toisekseen ärhentelin mielessäni, että mitä se pikkupoika oikein kuvittelee, että minäkö kokisin itseni hänen taholtaan velvoitetuksi seksiin. Miksi ei vain pitänyt turpaansa kiinni ja antanut asian olla? Olisi todennäköisesti saanut seuraavilla treffeillä, mutta meni vähän maku koko asiasta.

Asioiden pitäisi mennä mutkattomasti, inhoan liikaa puhumista etukäteen. Ylipäätään mitään puhetta suhteesta. Jos tykkää toisesta ja seurassa viihtyy, niin sitten siinä on, mutta miksi ihmeessä pitää selvitellä asioita ennen kuin mitään selviteltävää on. Mitä ihmeen hyötyä kenellekään on tietää käyttäytymisestä edellisissä suhteissa? Omalta osaltani voin sanoa vain sen, että se miten suhtaudun asioihin suhteessa riippuu toisesta osapuolesta ja suhteen kokonaisuudesta.

Eräs ystäväni kysyi, että kannattaako ihmistä tavata kolmatta kertaa, jos jo nyt tuntuu tältä. Hyvä pointti. Kurjaa vain, kun kyseessä on mukava ihminen, jonka kanssa mieluusti olisin ystävä. Miksi ihmeesä pitää asioista tehdä monimutkaisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti