tiistai 13. syyskuuta 2011

Unia ja uusia tuulia

Näin tässä unta, että exä seurusteli jonkun oikein mukavan miehen kanssa. Homous tuntui hänelle sopivan ja tyylikin oli muuttunut paljon rennommaksi. Valitettavasti hyvän unen pilasi, se, että kun lähdin kyläpaikasta alkoi tutunkuuloinen riehuminen. Tosin riehuntaan heräsin ihan oikeastikin, kun joku nuorimies pihalla paukutteli ovia.

Toisen unen näin nuoruuden rakkaudestani. Hän on ollut jollain tavalla unissa aika useinkin läsnä, olen esim. etsinyt häntä tai meidän on pitänyt tavata tms. Mutta vuosikausiin en häntä ole unessa tavannut. Nyt sitten tapasin. Unessa olimme hänen vanhempiensa luona ja hänkin oli vasta eronnut (toiveuni?). Unen hyvä tunnelma jatkui aamulla.

Ihan oikeassa elämässä minulla oli eilen treffit! Jep ihan totta. Ja kun aina sanotaan, ettei ketään tulla kotoa hakemaan, niin tämä oli kyllä melkein sitä. Tyyppi oli päättänyt ottaa yhteyttä erään nettiin heittämäni mietelauseen perusteella. Jännää on ollut se, että vähitellen kirjoitellessamme on paljastunut, että meillä on todella paljon yhteistä, musiikki- ja kirjallisuusmaku, hänkin on raitis (!) saman tyylinen elämänkatsomus ja tapa pohtia maailmaa. Livetapaamisen perusteella voisin sanoa, ettei hän ehkä ole sen kaikkein pisimmän vaatimuslistan mukainen, mutta mukava, älykäs ja aika kiltin oloinen. Akateemisuuden ja hyvän tulotason puute on sivuseikka, onhän hänellä pitkät hiukset. First things first :D

Saa nähdä mitä tästä kehkeytyy ja missä vaiheessa alan ahdistua tai vastaavasti hösellän asioita muuten. Jos kaikki menee hyvin, niin olempahan ainakin saanut yhden uuden ystävän.

Töissä on ollut pientä kaaosta ja suuria saavutuksia. Palkankorotus on tulossa jo tämän vuoden puolella, jos suinkin saan hoidettua pätevöitymiseni kunnialla loppuun. Mitä voisi sanoa, elämä tarjoaa haateita ja on muutenkin ihan kivaa... Niin ja olen jopa päässyt laihtumaan pari kiloa \o/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti