torstai 23. helmikuuta 2017

Incredibly happy and optimistic???

Tein tänään hömppä testin.
https://www.apost.com/en/blog/what-emotion-is-your-subconscious-hiding/

Tulokseksi sain :
"Your subconscious is hiding a profound joy! The Tarot reveal that at your core you're incredibly happy and optimistic! You may have had some challenges or difficult circumstances that have gotten you a bit down, but it's time to reconnect to your true, joyful nature because it's shining through! The stars are aligned in your favor and ready to bring you lots of happiness and laughter. Are you ready? Be open, never hesitate to smile and reveal your blissful inner happiness! The world definitely needs more joy; we're so lucky that we have you to give us some!"

Jotenkin tässä nykyisessä tilanteessa naurattaa. MUTTA! Toisaalta! Olin tässä yhtenä päivänä tanssityöpajassa ja sain siellä puhtaan riemun kokemuksen. Toki tulin sieltä myös rytinällä alas, mutta toisaalta noin useamman päivän skaalalla sanoisin, että kokemus (ja lepääminen) on kiskonut minua pois pahimmasta suosta.


Ehkä valoa on taas näkyvissä. Ehkä myös mm. lääkärin kanssa käyty pitkä keskustelu on auttanut. Ehkä ensi viikon psykiatri auttaa vielä enemmän. Ehkä terapia lopulta voikin auttaa.

Viime aikoina on aika paljon ollut lehdissä ja netissä juttuja terapiasta ja siitä, ettei terapiassa käymistä pidä hävetä. En varmaan sitä itse häpeäkään, mutta tiedän liikaa niitä ihmisiä, jotka eivät sitä ymmärrä, eivätkä halua ymmärtää, että ihmisen on vain käsiteltävä tietyt asiat päästäkseen eteenpäin elämässä. Minä en itse valinnut niitä asoita elämääni, mutta kai se on vain hyväksyttävä, että ne tulevat aina tavalla tai toisella seuraamaan minua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti