lauantai 6. heinäkuuta 2013

Negatiivisista ihmisistä

Näyttää siltä, että minulla alkaa olla nollatoleranssi negatiivisiin ihmisiin ja sellaisen tietynlaisen päihdekeskeisen maailmankuvan suhteen.

Reissussa ollessani erään entisen ystäväni ex mies otti yhteyttä ja kysyi olenko kuullut mitään hänen entisestä vaimostaan. Satuin tietämään, että ko. ihminen oli erään toisen tuttuni seurassa. Syy miksi ex mies asiaa kyseli oli se, että entinen ystäväni oli laitellut hänelle yöllä itsemurhaisia tekstiviestejä (erosta on siis jo kolme vuotta...). Mies mietti, että mitä hänen pitäisi tehdä, koska nainen ei heidän yhdessä ollessaan sellaisia uhkaillut. Minusta taas viestit kuulostivat hyvinkin entiseltä ystävältäni ja varsinkin, kun tiesin kenen seurassa hän viikonloppuaan vietti. Kaksi ihmistä vatvomassa sitä, kuinka paskaa elämä on...

No nyt sitten kuulin toisen paikalla olleen henkilön kertomuksen ko. viikkonlopusta, jossa siis oli ainakin uhkailtu, jos ei yritettykin itsemurhaa, oltu niin kännissä, ettei oltu kyetty festareille, jonne oli liputkin jne. Stoori oli: "meillä oli tosi mukavaa, heh, perinteiseen tapaan tuli vedettuä överit, mutta niinhän me aina...". Jep. Kännäys on saanut ihmiset ympäri Suomea huolestumaan ja tyypeille se on "normimeininkiä". Toki tämä toinen tuttuni voi tietenkin myös olla niin sokea, että ei tajua sitä, että ihminen, joka hänen seurassaan on, käyttäytyy itsetuhoisesti, mutta anyway.

Nyt tämä kaksikko haluaisi minut seuraansa paikallisille festivaaleille. Arvatkaapas pari kertaa huvittaako? Siihen on syynsä, miksi tarinan kaksikkoon on välit viilenneet, ja määrittelen heidät oikeastaan molemmat ENTISIKSI ystäviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti