perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kesämietteitä

Nyt on selvästi positiivisemmat virtaukset liikkeellä, kuin muuten viimeaikoina, kesä kun on. Työstressi meinasi nousta vähän turhan isoksi tuossa vähän ennen lomaa, mutta nyt se on selätetty ja loma saatu kunnolla käyntiin. Aloitin lomani Suomi-festari turneella, johon kuului myös sukulointia.

Reissun havaintoja: olen loppujen lopuksi todella tyytyväinen tähän sinkkuelämään. Ei tarvitse säätää kenenkään kanssa menemisiään, ei miettiä, että viihtyykö toinen jossain, jos mennään yhdessä tai selittää mitään jos menee yksin. Serkkujen luona vierailu sai myös ymmärtämään sen, kuinka tärkeä suku minulle on. Samaten sen, kuinka näyttää siltä, että taipumus huonoihin miehiin on jonkinlainen sukuvika.

Miespuoleiset ystävät pönkittivät itsetuntoa. Kolme päivää festareilla kahden miehen kehuessa minua maasta taivaisiin ja ihmetellessä sinkkuuttani oli varsin mukavaa :D Huolimatta siitä, että nämä minun festari"helluni" ovat molemmat tahoillaan turvallisesti naimisissa ja puheista huolimatta eivät syyllistyisi kanssani aviorikokseen, vaikka niin väittivät. Mutta sehän hommassa juuri on hauskaa. Voidaan vapaasti puhua mitä sattuu, kun kaikki tietävät kuitenkin asioiden oikean laidan. Mietin myös sitä, että jos minulla olisi joku kuvioissa, niin mitä sitten? Olisiko homma edelleen samanlaista? Voisiko se olla? Teoriassa joo, mutta kun ottaa huomioon menneisyyden mustasukkaiset miehet, niin en tiedä kykenisinkö moiseen rentouteen. Vaikea sanoa.

Summa summarum. Reissu avasi silmiä tietyille asioille, huomasin olevani myös ihan äärimmäisen tyytyväinen elämääni sellaisena, kuin se nyt on. Minulta ei tosiaankaan puutu yhtään mitään. Ainahan on asioita, jotka voisivat olla paremmin, mutta niinhän sen pitää ollakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti