sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Elämää

Asuntokauppa-asiat on kondiksessa ja reissu lähenee. Samaan aikaan elämään on ilmaantunut myös jonkinsortin suhdeviritys ja itseasiassa jopa muitain mahdollisuuksia. Ja töissä sanoin kyllä ihan uusille haasteille.

Näistä "yllättäen" tuo suhdeviritys on se asia, joka mietityttää nyt eniten. Elikkä kyse on siitä samasta tapauksesta, josta taannoin mainitsinkin. Tavattiin ja juteltiin ja jonkinlaista ihastusta on ilmassa molemmin puolin. Kumpikaan ei ole etsimässä sellaista "seurustellaan ja muutetaan yhteen" suhdetta, mutta ehkä kuitenkin jotain "vakipanoa" vakavampaa ja muutenkin muuhinkin yhdessäoloon, kuin seksiin liittyvää suhdetta.

Näillä siis mennään. Ei sen kummempaa suunnittelua ennakkoon, tavataan kun tavataan ja katotaan mihin homma lähtee etenemään. Toistaiseksi yhteisiksi kiinnostuksen kohteiksi on havaittu hevi metallin ja keikoilla notkumisen lisäksi mökkeily ay-aktivismi ja yleinen kiinnostus kaikkeen mahdolliseen ja erityisesti itsenäiseen elämään. Molemmat on tällä hetkellä hyvin onnellisia siitä, ettei elämässä ole ketään, kenen kanssa pitäisi neuvotella kaapin paikasta, mutta samalla on ihan kivaa, kun kuvioissa on "joku". Molemmilla on siis suhteestakin hyvin samanlaiset ajatukset. Tai ainakin toistaiseksi siltä näyttää.

Mutta tämähän ei ole ainoa kuvio tällä hetkellä miesrintamalla. Myös eräs toinen henkilö on lähestynyt ja kyselee kahville. Nyt sitten mietin, mitä teen sen asian kanssa. Nooh... lähden tietenkin käymään siellä kahvilla. Mullahan oli tänä vuonna tarkoitus tutustua miehiin ja nähdä mitä on "tarjolla". En tiedä johtuuko tämä karisseista kiloista vaiko vain siitä, että olen päättänyt sallia itselleni sen, että katselen vähän enemmän ympärilleni, mutta näyttää noita huomionosoituksia tulevan. Tai sitten kyse on parantuneesta itsetunnosta tai jostain. Hui hai, ihan sama. Iloitaan nyt tästä huomiosta, kun sitä kerrankin on tarjolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti