keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Läskistä ja miehistä

Paino on laskenut "vaikeasta" "merkittävään" ylipainoon. Kyllä väite, että painolla ole väliä ja  "miehethän tykkää vähän pullukoista naisista", niin ihan paskapuhetta. Tai joo, mutta paino sanalla VÄHÄN. -10 kiloa tarkoittaa sitä, että äijän kuvatuksia alkaa olla haitaksi asti. Pupunen, laittelee reissuun viestejä "oohan kunnolla" ja rientää vastaan lentokentälle. Juhannushellu laittelee viestiä, samaten pohjoisen tuttavuus. Tänään kävin kahvilla vielä kaverin kaverin kanssa ja sieltäkin tuli jatkotreffiehdotusta, että jos seuraavalla kerralla mentäisiin vaikka syömään.

Kyllä ylipaino ON ollut minulle tarpeellinen. Kun olen halunnut pitää miehet poissa elämästä, niin yli satakiloisuus on ollut hyvä konsti (tosin paria kauempana asuvaa tapausta sekään ei estänyt). Nyt hieman hoikempana rumimpia saa hätistellä tiehensä. Onneksi nyt tuntuu siltä, että olen valmis tähän tilanteeseen ja jopa nautin saamastani huomiosta. Saa vaan nähdä onnistunko jotenkin sotkemaan asiat. Toisaalta, kun just nyt ei tuo sitoutuminen hirveästi houkuttele, niin tapaillaan menemään ja katotaan eteneekö joku asiat kenenkään kanssa mihinkään.

Ihmettelen vaan, missä helvetissä nuo sitoutumishalukkaat mukavat miehet olivat avioliittojen välissä? Miksi silloin piti eksyä eksä kakkosen kaltaisen kusipään seuraan? Olin silloinkin kuitenkin aika hyvässä kuosissa ja ihan saamarin kaunis, kun vanhoja kuvia kattoo. Eipä sillä, vaikka kuusi vuotta elinkin jonkinasteisessa helvetissä, niin en siltikään vaihtaisi sitä pois (niin se neljä vuotta on tehnyt tehtävänsä). Tuo aika toi minulle hyviä ystäviä ja se ja ero näyttivät, ketkä todella ovat ystäviäni. Sen ansiosta tiedän selviäväni melkein mistä tahansa, mitä elämä voi tuoda vastaan.

Tästä miestilanteesta tulee mieleen nuoruus. Tosin tällä kertaa miehet ovat paljon kunnollisempia. Ehkä se vanha minä on siinäkin suhteessa palailemassa. Kattellaan miten asiat etenee. Miehän laitoin tälle vuodelle "tilaukseen", että haluan treffailla ihmisiä ja tutustua ihmisiin ja katsoa mitä maailmalla on tarjottavanaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti