sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vituttaa

Ressiä pukkaa äidin asunnon tyhjennyksestä (pitäisi löytää joku, joka ostaisi kokonaisia kuolinpesiä...), tekemättömistä töistä (arvatkaa kuka ei taaskaan ole valmistellu huomisia työjuttuja ja aamulla ei ehi), opinnoista (toukokuun loppuun mennessä kolme esseetä pitäis olla valmiina), kavereista (pitäis nähä, mutkun ei ehi...) ja veroilmoituksesta (pikkujuttu, mut pitäsi vaan aloittaa).

Flunssassa vietetty vappu kotona oli yksi elämäni surkeimpia. Luulin, että Elisa viihde paketin videovuokraus ois jo toiminnassa, vaan eipä ollutkaan. Niimpä katsoin varastosta kauhuleffoja, joiden taso oli simppelisti ilmaistuna helvetin huono (huonompiakin olen nähnyt, mutta nyt taso oli sitä teiniteurastus, zombieräiskintä, jossai ei ole edes tahatonta komiikkaa). Ehdottomasti yksi elämäni paskimpia vappuja. Mukaan lukien se, kun exän kanssa jouduttiin väijytykseen ja tappeluun (exä oli vittuillut väärille ihmisille, jotka sitten odottivat meitä kulman takana, kun baarista lähdettiin). Oloa ei auttanut keuhkoja repivä yskä, eikä minulle harvinainen päänsärky.

Kaupassa en jaksanut käydä, joten juustolla ja näkkärillä on menty. Kaikki suunnitelmat meni persiilleen, samoin varasuunnitelmat. Jos saan kiltisti valmisteltua huomisen duunit, annan ehkä itselleni luvan tilata ruokaa Gastronautista... Säälittävää, kun lähin pizzeria on tien toisella puolella, mutta nyt ei aito turkkilainen pizza jaksa kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti