torstai 18. huhtikuuta 2013

Kevennystä

Edellinen päivitys oli niin rankka, että kaikki muu tuntuu tyhjänpäiväiseltä. Elämä on taas heitellyt ja töissä on härdelliä ja elämä kaikkineen pyörii töiden ympärillä. Tosin mukaan mahtuu ihania jälleen näkemisiä ihmisten kanssa, jotka on olleet aina tärkeitä, vaikka ei vuosikausiin (=kymmeniin) olla nähtykkään.

Anyway. Päivän kevennys... Oon tässä viikon  yrittäny kannustaa itteäni laittamaan viestiä yhdelle tapaamalleni ihmiselle. Tässä yksi luonnos:

"Hei,
Oli tosi kiva tavata viime viikolla ja meillä juttukin luisti niin mukavasti, että voitaisiin jatkaa sitä joskus toiste. Miten olisi kahvittelut tsm...VITTU mä oon huono tässä....."

Mutta siis jotta pääsisi eroon työjutuista ja muista, niin pitäisi yrittää hankkia vähän eloa tähän elämäänsä. Pyöritys, joka jokin aika sitten alkoi on hiipunut melkein ytä nopeasti, kuin ilmaantuikin.En sentään elä enää ihan naistenplaneetalla, kun jossain välissä noita miehiäkin olen tavannut, mutta jotain tarttis tehdä, että ennättäisi niihin tutustuakin.

Tämmöstä. Ei muuta.

2 kommenttia:

  1. No kuule - pistät vaan tällaisen tekstarin:

    "Moi - oli tosi kiva nähdä viime viikolla; pistä viestiä tulemaan jos haluat ottaa uusiksi :) Viikonloppuja !"

    Hahaa, osaan kyllä neuvoa muita.... :-D

    VastaaPoista
  2. Jep, kyllähän sitä toista osaa neuvoa. Onneksi nyt päätin reippaasti toimia omien neuvojeni mukaan ja päätin, että hommassa ei ole mitään hävittävääkään ja pistin viestiä. Tuloksena ilahhtuneen oloinen vastaus ja se fakta, että kaksi kiireistä ihmistä ehtinee tavata ehkä joskus toukokuun lopulla.

    VastaaPoista