sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Levottomuus

Näin lomalla elämä olisi varmaan helpompaa jos joisi. Festarit ja mökkireissut eivät ole ongelma, mutta perus päivät ilman mitään tkemistä. Harmaa ilma ei houkuta ulos ja tunti/pari kuntosalilla riittää, koska muuten kyllästyn siihenkin hommaan. Shoppailu ja kaupungilla luuhaaminen taas tulee kalliiksi ja kotiin kantautuu turhaa rojua. Ei siis ole muuta, kuin nököttää kotona, lueskella ja harrastaa itsetutkiskelua. Päivä/pari moista kerrallaan alkaa jo ahdistamaan.

Huomenna lähden taas tien päälle. Käyn moikkaamassa kavereita Keski-Suomessa ja hmm... saatan ehkä tehdä yhden mutkan nähdäksenik mikä on tilanne sen mun ja juhannushellun välillä. Parempi se, kuin miettiä asiaa pahimmassa tapauksessa vuosi. Seuraavalla viikolla menen sitten mökille vaikka siellä olisi -20 pakkasta, järvi jäässä ja taivaalta tulis kirveitä. Siellä ehkä mielikin vähän rauhoittuu. 

2 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa & mukavaa kesää ! Täällä varmaan toinen joka tylsistyy seuraavien neljän ja puolen viikon aikana rahattomana kotosalla, mutta pääasia ettei tarvitse olla töissä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Zella, hauskaa lomaa myös sinulle!

    VastaaPoista