keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hello world!

Tämä on Reflectionin neljäs elämä. Tervetuloa seuraamaan sitä.

Reflection oli suloinen pieni tyttö, joka ei oikeastaan osannut olla muuta, kuin onnellinen. Ensimmäisen elämänsä hän eli onnellisena vanhempiensa kanssa. Aina kaikki ei ollut helppoa, mutta Reflection vain oli onnellinen. Reflectionin lapsuus oli pitkä, teineilyyn tai aikuisuuteen ei ollut mitään hoppua. Murrosiän pienet ihastukset ja sydänsurutkin olivat varsin kevyitä. Ensimmäinen elämä loppui, kun Reflection muutti kotoa pois ja lähti opiskelemaan.

Reflectionin toinen elämä sisälsi opiskelua ja epämääräisiä miehiä, joista kenenkään kanssa hän ei seurustellut. Pian kuitenkin 20 vuotiaana Reflection kohtasi elämänmies numero 1:n. Opiskelu, työ ja elämä miehen rinnalla täyttivät melkein kymmenen vuotta Reflectionin elämästä. Toisessa elämässään Reflection koki välillä masennusta ja riittämättömyyttä. Hän kuitenkin pärjäsi hyvin ja loi itselleen hyvän uran ja siinä sivussa laittoi miehensäkin hyvän uran alkuun. Toinen elämä loppui uranvaihtoon, uusien opintojen aloitukseen, eroon elämänmies nro 1:stä ja isän kuolemaan.

Reflectionin elämä oli tyhjänpäällä, avioliitto oli karilla, isä kuollut, uudet opinnot alussa ja takana kaikin puolin loistava tulevaisuus. Siihen saumaan sitten iski "elämänmies" nro 2. Tässä miehessä tuntui olevan intohimoa ja seikkailua ja Reflection heittäytyi täysillä mukaan. Kolmas elämä alkoi. Suhde eteni ja pian Reflection asui miehen kanssa. Vähitellen paljastui, että tämä mies oli kaikkea muuta, kuin miltä alussa oli näyttänyt. Suhdetta leimasi alkoholi, mustasukkaisuus ja henkinen ja fyysinen väkivalta. Reflection löysi murtumisrajansa ja häpesi itseään. Satunnaiset toivonkipinät vain pahensivat synkkyyttä.

Vuosi sitten Reflection kiskoi itsensä irti suhteesta ja aloitti neljännen elämänsä. Tämä blogi on tarina Reflectionin neljännestä elämästä. Siitä kuinka koko aikuisen ikänsä jonkin toisen kanssa elänyt ihminen sopeutuu sinkkuiluun, jatkuvasta onnesta, joka on seurausta siitä, kun viimein tajusi nousta paskalammikosta ja puhdistautua. Tämä on kertomus myös satunnaisista takaumista ja menneisyyden arvista.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti