sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Karkkilakko!

Elephant tuossa kommentissaan edelliseen tekstiin sanoi, että juomattomuus kohentaa ulkonäköä. No ainakaan silmät eivät ole festarikuvissa niin sameat. Monet sanovat, että ovat laihtuneet jiomisen lopetettuaan, se ei kuitenkaan päde minuun. Ei vaikka voisi kai sainoa, että join paljon. Tilalle on tullut sokeri. Eräs pitkäaikaisemmista ystävistäni kerran totesi, että sokerillakin saa aikaan humalan tunteen, tai ainakin pienen "pöhnän" ja tottahan se on. Mutta nyt loppu sokerin mättäminen!

En mussuttanu karkkia ennen ja nyt saa loppua taas. Tänään kävin tunnin lenkin ja olin tunnin salilla, söin terveellisesti paitsi sitten, kun piti hakea kaksi (KAKSI) pussia karkkia lähikaupasta. Toinen suklaata ja toinen salmiakkia. Viime talven paheen jäätelön oon sentään saanut jo pois ja nyt sitten jos selätän tuon karkin, niin voi olla, että painokin alkaisi tippumaan. Hirvittää ajatellakin kuinka paljon painaisin, jos en kuntoilisi, joisin ja mussuttaisin näin paljon sokeria. Tiedän olevani hyvässä kunnossa ja lihaksiakin löytyy. Valitettavasti upea lihaksikas kroppa on jossain rasvakerrosten alla. Kehonkoostumus analyysi kertoo, että rasva on nimenomaa lihasten PÄÄLLÄ, koska sisäelinten ympärillä sitä ei juuri ole. Kaikki läski siis esillä, toki terveellisesti, mutta esillä.

Nyt tästäkin asiasta on tehty julkinen (ainakin täällä blogissa) ja sitoudun siihen. Ainakin tämän vuoden loppuun ja katsotaan siitä sitten eteenpäin. Onneksi mulla ei ole sellaista joulunviettoa, jossa pitäisi mussutella suklaata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti